Voorjaarsactie: 15% Korting en gratis montage bij aanschaf van buitenzonwering in de maand maart

De lente komt eraan en we kunnen ons weer voorbereiden op de warmere dagen die voor ons liggen. Bij Oosterhoff vieren we de komst van dit prachtige seizoen met een speciale aanbieding die je niet wilt missen!

 

Gedurende de hele maand maart bieden wij een exclusieve korting van 15% op de aanschaf van buitenzonwering. Of je nu op zoek bent naar rolluiken, screens, markiezen, uitval-of knikarmschermen, wij hebben ze allemaal.

 

Maar dat is nog niet alles! Als extra voordeel bieden wij alleen in de maand maart gratis montage aan bij al onze zonweringproducten. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe zonwering snel en efficiënt wordt geïnstalleerd, zodat jij optimaal kunt genieten van het comfort en de privacy die het biedt.

 

Profiteer nu van onze voorjaarsaanbieding en breng de perfecte balans van licht en schaduw in uw huis. De levertijden zijn nu nog kort dus je bent ruim op tijd voor de zomer om te genieten van jouw nieuwe zonwering.

 

Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze showroom om ons assortiment te bekijken en te profiteren van deze fantastische aanbieding. Bij Oosterhoff Zonwering en Raamdecoratie helpen we u graag bij het creëren van een comfortabele en stijlvolle leefomgeving, het hele jaar door.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.