Screens

Of je nu de ochtendzon uit je slaapkamer wilt houden, de hitte buiten het kantoor wilt houden of gewoon op zoek bent naar een stijlvolle manier om privacy te creëren, screens zijn de perfecte oplossing. Bij Oosterhoff Zonwering en Raamdecoratie vind je zowel traditionele screens als innovatieve screens op zonne-energie.

Onze screens op zonne-energie bieden dezelfde voordelen als traditionele screens, maar hebben daarnaast extra voordelen die ze tot een waardevolle investering maken. Ze zijn milieuvriendelijk, energiebesparend en eenvoudig te installeren zonder boren of gaten. Bovendien zijn ze voorzien van sensoren en kunnen ze bediend worden via een app voor optimaal gebruiksgemak.

Bij Oosterhoff Zonwering en Raamdecoratie bieden we een breed assortiment aan screens, zodat je altijd een oplossing vindt die past bij jouw behoeften en stijl. Bezoek onze showroom in Leeuwarden en ontdek de veelzijdige mogelijkheden van onze screens. Voor persoonlijk advies en een offerte op maat komen wij graag bij je langs.

Oosterhoff Zonwering en Raamdecoratie - Jouw partner voor de beste zonwering en raamdecoratie.