Over ons

Oosterhoff Zonwering en Raamdecoratie is sinds 2010 actief. Louw Oosterhoff nam destijds het bedrijf over van zijn schoonvader Jan Bijl. In de beginjaren verandert het bedrijf enigszins. Waar zijn schoonvader zelf nog raamdecoratie produceert, richt Louw Oosterhoff zich meer op de verkoop. Hij spreekt ook een andere markt aan en focust zich op particulieren. 

 

Het bedrijf verhuisd van het oude pand aan de Greunsweg naar de Ouddeelstraat 2B in Leeuwarden. Het grotere oppervlakte, waardoor het assortiment uitgebreid kon worden, in combinatie met de mogelijkheid om gratis te parkeren vlakbij de winkel, maakte de locatie perfect. Ook veranderd de naam in Oosterhoff Zonwering en Raamdecoratie. In 2024 is Louw met pensioen gegaan en heeft Marten Wijnsma de winkel met showroom overgenomen.

 

Oosterhoff Zonwering en Raamdecoratie is een no-nonsense bedrijf. Dat houdt in dat je gewoon eerlijk advies krijgt. Wij denken met onze klant mee en proberen zoveel mogelijk aan iedere wens te voldoen. Onze uitgebreide collectie biedt een breed assortiment aan stijlvolle mogelijkheden om het ultieme wooncomfort in en om je huis te creëren.