Terras en knikarmschermen

Ben je op zoek naar stijlvolle en functionele zonwering voor je woning? Ontdek de veelzijdigheid van markiezen bij Oosterhoff Zonwering en Raamdecoratie. Onze markiezen combineren klassieke charme met moderne duurzaamheid, perfect voor elke smaak en stijl.

Wilt u nog meer genieten van uw terras? Met een terras- of knikarmscherm weert u de zon, creëert u schaduw én een aangenaam klimaat. Een heerlijke plek waar u zo naar toe loopt want het knikarmscherm biedt u een vrije doorloop naar uw terras. Doordat het scherm elektrisch bedienbaar is kunt u met met één druk op de knop uw knikarmscherm uitrollen. Zo kunt u aangenaam tot in de late uurtjes blijven genieten van het heerlijke buitenleven.

Natuurlijk en klassiek

Onze markiezen met aluminium frame stralen een natuurlijke, klassieke elegantie uit. Ze zijn duurzaam, lichtecht en slijtvast, waardoor ze jarenlang meegaan zonder hun charme te verliezen. Elke markies wordt op maat gemaakt, zodat hij perfect past bij jouw woning en persoonlijke stijl.

Onderhoudsvriendelijk

Door het aluminium frame zijn onze markiezen onderhoudsvriendelijk. De markiezen vereisen daardoor minder ondrhoudoor degenen die op zoek zijn naar een onderhoudsvriendelijke optie, bieden we ook markiezen met een aluminium frame. Deze variant is net zo duurzaam en slijtvast als de houten versie, maar vereist minder onderhoud, ideaal voor een zorgeloze levensstijl.

Zonne-energie

Onze markiezen zijn ook leverbaar met een zonnepaneel.Dit zorgt ervoor dat de accu oplaadt, waardoor de markiezen elektrisch bediend kunnen worden op zonne-energie. Dit innovatieve systeem biedt niet alleen gebruiksgemak, maar draagt ook bij aan een duurzame toekomst.

Waarom kiezen voor Oosterhoff?

Wij staan voor kwaliteit en maatwerk. Bezoek onze showroom in Leeuwarden en ontdek ons uitgebreide assortiment aan markiezen.

Voor persoonlijk advies en een offerte op maat komen wij graag bij je langs.